13 Maart 2019

20.00u -
23.00u

Verander de klimaatverandering (een lezing door Nic Balthazar)

CC De Biekorf , 23 Stationsstraat, 9280 Lebbeke

Ik doe mee!

De klimaatcrisis. Zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd.

De bekende filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar geeft voor Groen Lebbeke op 13 maart 2019 een interactieve lezing, in de Terraszaal van CC De Biekorf, waarin hij probeert uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt.

En hij zou geen film- en televisiemaker zijn mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. En er wordt gezongen natuurlijk! Do it now!

  • Zou het immers kunnen dat de situatie misschien nog een hoop zorgelijker is dan ons wordt verteld?
  • Maar hoe komt het dat we ook niet geloven dat alle oplossingen die voorliggen een stuk hoopvoller en realistischer zijn dan ons wordt verteld?
  • Zou het kunnen zijn dat alle crisissen die ons op dit moment bedreigen misschien een gemeenschappelijke oorzaak zouden kunnen hebben? En dus ook een gemeenschappelijke oplossing?

Een boodschap van doortastend alarm dus, maar ook een boodschap van hoop.

Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.