Tim Pollet nieuwe voorzitter van Groen Lebbeke

Tim Pollet nieuwe voorzitter van Groen Lebbeke

LEBBEEKSE GROENEN NEMEN VLIEGENDE DOORSTART De lokale afdeling van Groen in Lebbeke staat er weer. “De positieve uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen heeft voor veel enthousiasme en inzet gezorgd bij de Groene kandidaten en velen van hen willen zich blijven inzetten de komende jaren”, zegt toekomstig schepen Mike Torck.  Tim Pollet uit Wieze werd binnen het nieuwe bestuur aangeduid als nieuwe voorzitter van de Groenen in Lebbeke.  "Onze nieuwe ploeg beschikt over een netwerk met heel wat expertise en know-how op verschillende domeinen." “We beschikken binnen onze nieuwe ploeg over een netwerk met heel wat expertise en know-how op verschillende domeinen”, zegt Tim Pollet. “Dat netwerk zullen we aanspreken om onze mandatarissen inhoudelijk te ondersteunen en om de zichtbaarheid van Groen in Lebbeke te vergroten.” 

Het nieuwe bestuur zit alvast niet stil: “Op zondag 2 december nemen we deel aan de Klimaatmars van ‘Claim the Climate” in Brussel. We nodigen alle geïnteresseerde Lebbekenaars uit om mee te komen”, zegt Tim Pollet. “Afspraak om 10u40 aan station van Lebbeke waar we samen op de trein stappen.”

 

Meer info: 

Mike Torck – 0477 26 86 58

Tim Pollet – 0474 36 11 10 

 

Tim Pollet is 36 jaar en woont met zijn vrouw Greet in Wieze. Samen hebben ze 2 kinderen. Tim is Senior Buyer bij Infrabel. Op 14 oktober 2018 nam hij voor het eerst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn politieke interesses zijn voornamelijk mobiliteit & verkeersveiligheid, klimaat en energie.